25 juli 2023

Verhuurcoördinator

Functieomschrijving verhuurcoördinator
De verhuurcoördinator is het aanspreekpunt voor huurders van de blokhut. De verhuurcoördinator houdt bij op welk moment welke huurders de blokhut huren, zorgt dat huurders toegang hebben tot de blokhut en dat hen na afloop van een huurperiode ook de toegang weer ontzegd wordt.

Plaats in de organisatie (organogram)
Als verhuurcoördinator sta je in nauw contact met een aantal functies, de blokhut beheerder, de terreinbeheerder, de klusclub en de poetsclub. Al deze functies staan op hetzelfde niveau in het organogram en rapporteren direct naar het bestuurslid gebouw & inventaris. Hoewel er onderling goed contact is en taken in overleg tijdelijk overgedragen kunnen worden, stuurt geen van deze functies elkaar aan.

Buddy
De verhuurcoördinator heeft geen buddy.

Contactmomenten
De verhuurcoördinator heeft op verzoek contact met het bestuurslid voor gebouw & inventaris.

Werkzaamheden & verantwoordelijkheden

  • Het verzorgen van het contact met huurders.
  • Het verzorgen van een sleuteloverdracht met huurders.*
  • Het na een verhuurperiode met huurder doorlopen van de checklist om te zorgen dat de blokhut en omliggend terrein netjes overgedragen wordt.*
  • Het tijdig rapporteren van defecten aan blokhut en apparatuur die ontstaan zijn tijdens verhuurperiodes aan de klusclub of bestuurslid gebouw & inventaris.
  • Het tijdig afstemmen met de penningmeester over financiële afhandeling van verhuur, inclusief borgteruggave en (indien nodig) -inhouding.
  • Het op aanvraag verzorgen van een rondleiding in/om blokhut.
  • Het afstemmen van verhuurmomenten buiten de schoolvakanties om met de groepsraad en speltakken (en op lange termijn met Kids Society Erica).

* In overleg kan de verhuurcoördinator deze taak delegeren naar sleutelhouders van de blokhut. NB bovenstaande werkzaamheden kunnen veranderen op het moment dat samenwerking met Kids Society Erica opstart.

Bevoegdheden
De verhuurcoördinator heeft geen specifieke bevoegdheden.

Functie-eisen

  • Je bent 21 jaar of ouder.
  • Je moet een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) aandragen.

Inschatting tijdsbelasting
Ongeveer 2 uur per week

Interesse?
Voor vragen over de functie en voor aanmelden kun je een bericht sturen naar secretaris@rudyardkipling.nl.