13 maart 2018

D’n Dwèrse Out-Stam (23-…)

Algemene info


De out-Stam is een gemengde speltak van de oudste leden binnen onze scoutinggroep. Deze speltak bestaat voornamelijk uit (oud-)leiding, oud-leden en scouts vanuit andere scouting groepen. Leden zijn 23 jaar en ouder. Als je lid bent van de Stam, mag je vanaf 21 jaar al overstappen naar de out-Stam.

Scouting Rudyard Kipling heeft 2 out-stam groepen: D’n Dwerse out-stam en De Avondwelpen.

“D’n Dwèrse Out-Stam” bestaat al een aardig tijdje. De leden ondernemen tal van activiteiten, groot en klein; als het maar gezellig is en een scoutief tintje heeft! Spellen in het bos, een escaperoom, bierbrouwen, houtbewerken, koken op vuur, Wie is de Mol?, zoektochten door het dorp of apekooien: alles kan bij de out-stam.
De out-stam komt eenmaal in de maand op zaterdagavond bijeen voor hun programma. Ze hebben ook één lang weekend per jaar: het out-Stamkamp. De afgelopen jaren ging het kamp o.a. naar de Biesbosch (kanoën), Limburg (wandelen) en Luxemburg (thema: Pandemic).

De plusstam “Avondwelpen” is gestart in september 2020.

Bij groepsactiviteiten zijn de leden van de out-Stam groepen vaak aanwezig en bieden ze ondersteuning.

Voor informatie over de out-stam kan je contact opnemen met de chef out-stam van D’n Dwerse out-stam of de chef out-stam van de Avondwelpen

 

Schrijf je nu in!

BewarenBewaren