17 januari 2017

Bos-scouts(11-15 jaar)

Algemene info

Als je te oud wordt voor de Welpen kan je naar de Bos-scouts gaan. Dit zijn meiden en jongens tussen de elf en vijftien jaar (gemengd dus). Activiteiten die deze stoere meiden en jongens zoal doen zijn: kampvuur maken, pionieren, hikes lopen, vlotten bouwen, bosspellen, en andere leuke activiteiten. Buiten dat je bij de Bos-scouts al je energie kwijt kan, is er natuurlijk ook tijd om gezellig bij te kletsen met je vrienden en vriendinnen en zijn er ook creatieve programma’s.

Bos-scouts vormen samen met ongeveer vijf andere Bos-scouts een patrouille. Met deze patrouille werken ze veel samen. Zo strijden ze tegen andere patrouilles tijdens spellen en vormen ze samen een team op het kamp.

Bos-scouts= vooral veel plezier, je eigen avontuur creëren en vrienden voor het leven ontmoeten. En natuurlijk elk jaar een waanzinnig leuk zomerkamp!

Draaitijden

De Bos-scouts draaien elke zaterdag van 13.30 uur tot 16.00 uur.

De scouts wet

Een scout trekt er samen met anderen op uit
om de wereld om zich heen te ontdekken
en deze meer leefbaar te maken.

Een scout is eerlijk, trouw, spaarzaam,
sober en zorgt goed voor de natuur.
Een scout respecteert zichzelf en anderen.

Afmelden

De leiding organiseert wekelijks leuke activiteiten en de leiding vindt het daarom fijn als je je afmeldt voor de draaidag als je niet kunt komen. Als Bos-scout kan je je afmelden door een e-mail naar het Bos-scoutsteam te sturen.

Op kamp
De Bos-scouts hebben verschillende weekenden en daarnaast gaan de Bos-scouts samen met de Verkenners elk jaar een week op zomerkamp. Dit is het hoogtepunt van elk jaar.

Het uniform

                                                                          Schrijf je nu in!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren