17 januari 2017

Bevers (5-7 jaar)

 

Algemene info

De speltak voor de jongste kinderen van 5 tot 7 jaar (meisjes en jongens). Het verhaal speelt zich af in Huize Hotsjietonia. Samen met de bewoners van Huize Hotsjietonia beleven de bevers op zaterdagochtend spannende, uitdagende, maar vooral leuke avonturen in en rondom de blokhut.

Hierbij kan je denken aan iets lekkers maken op het kampvuur, speurtochten, creatief bezig zijn, hutten bouwen, spelletjes in het bos en nog veel meer! Kort gezegd de bevers beleven iedere week een ander avontuur!

Draaitijden

We draaien op zaterdag van 10.00 uur tot en met 12.30 uur.

Openen en sluiten

Het openen en sluiten gaat bij elke speltak een beetje anders.  Bij de Bevers openen we met “groep staat!” en twee Bevers hijsen samen de vlag, terwijl  de overige Bevers en de leiding met twee vingers het wolventeken als saluut maken.

Afmelden

De leiding organiseert wekelijks leuke activiteiten en voor hen is het fijn te weten hoeveel kinderen er op de draaidag zullen zijn. Mocht je een keer niet aanwezig kunnen zijn,  meld je dan je af door een mail te sturen naar bevers@rudyardkipling.nl of een appje te sturen naar de teamleider.

Op kamp

De Bevers gaan drie keer per jaar een weekend logeren, waarvan één samen met de ouders is. Een weekend samen met alleen de bevers en een te gek afsluitend zomerkamp in de eerste week van de zomervakantie.

Het uniform

                                                                          Schrijf je nu in!

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren