19 december 2022

100 voor 100

Welkom op de speciale sponsor pagina van Scouting Rudyard Kipling.
Deze website gaat over de “100 voor 100 actie”.

Wie zijn wij?

Scouting Rudyard Kipling Nuenen is een actieve scoutinggroep in de bossen van de Papenvoortse Heide. Elke zaterdag kunnen ± 120 jeugdleden genieten van uitdagende scoutingactiviteiten en spelenderwijs zich ontwikkelen tot zelfbewuste en maatschappelijk betrokken volwassenen. Ruim 35 vrijwillige leiding en een grote schil vrijwilligers vormen de motor achter deze prachtige club .

Waarom een financiële actie?

Om deze programma’s, net als de kampen, het onderhoud en de verduurzaming van de blokhut te kunnen financieren is de scoutinggroep opzoek naar sponsoren.
De coronaperiode is voor de vereniging een financieel moeilijke periode geweest, onder andere door het wegvallen de Neuzelmarkt als inkomstenbron. Op termijn gaat de blokhut verhuurd worden aan een kinderopvang organisatie. Maar voor nu is het belangrijk dat de scouting financieel gezond blijft zodat alle vrijwilligers een mooi spelaanbod in een veilige omgeving kunnen blijven verzorgen.

Wat wij vragen wij u?

De scouting vraagt u als bedrijf / organisatie de scoutingvereniging jaarlijks met 100 euro te steunen. U krijgt daarvoor een zichtbare vermelding aan de buitenzijde van onze blokhut, op de website en onze socials. Ons steunen mag ook anoniem als u dat liever heeft. Wij zullen u jaarlijks vragen of u ons ook het daaropvolgende jaar blijft steunen, maar hopen u voor minimaal 3 jaar te kunnen binden.

Dit vragen zij aan 100 bedrijven/personen. Daarom heet de actie “100 voor 100”. De 10.000 euro die deze actie opbrengt komt volledig ten goede aan het voorzetten van het scoutingprogramma.

Wilt u ons financieel steunen? Wij horen het graag, mail ons sponsor@rudyardkipling.nl

Of vul de aanmeldlijst in: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdm76MjTkP9YR9pvREzwfLiEUb3OhdEGdZWcKaEbk52FJs-5A/viewform

Je komt bij deze aanmeldlijst via de QR-code

Wat bieden wij u?

Wanneer u meedoet met 100 euro in 2023 dan gebruiken wij uw bedrijfslogo en drukken deze samen met de 99 andere sponsoren op een plaat. Deze plaat komt aan de muur van de blokhut te hangen.

Deze poster met alle namen en logo’s komt ook op de website van de scouting te staan, zal worden gedeeld in de twee Nuenense kranten en op de Facebook pagina van de scoutinggroep.

Uw persoonlijke gegevens worden bewaard in een beveiligde omgeving van Scouting Nederland, de gegevens zijn alleen zichtbaar voor enkele leden van Scouting Rudyard Kipling en worden gebruikt om u na de aanmelding te informeren en jaarlijks opnieuw te benaderen.

Wilt u wel doneren maar anders dan 100 euro?

Wilt u dit jaar meer investeren dan 100 euro, dan kunt u dat in de mail aangeven. We gaan dan in overleg wat we uw bedrijf dan kunnen bieden.

We bieden de mogelijkheid om voor 2023, 2024 en 2025 in één keer 100 euro te sponsoren. Dit komt neer op een bedrag van 300 euro voor 3 jaar.

Mocht u wel willen doneren maar niet genoemd willen worden dan kunt u dat kenbaar maken in de mail.

Wanneer is de actie?

U ontvangt een uitnodiging voor deelname in december 2022 en/of begin januari 2023.
Aanmelden kan tot zaterdag 21 januari 2023.
U ontvangt vrij snel na de aanmelding via de mail (sponsor@rudyardkipling.nl) een factuur.
Na ontvangst van alle betalingen en logo’s wordt de poster verspreid en opgehangen.

Wat doen we zoal van het geld dat we met deze 100 voor 100 sponsor actie ophalen?

Bekijk hieronder enkele inspirerende foto’s van in en rondom de blokhut aan de Papenvoortse heide 5b in Nuenen.