19 december 2022

Word supporter!

Scouting Rudyard Kipling heeft jouw hulp nodig!

Elke zaterdag zijn bijna 120 jeugdleden van onze scouting actief op de Papenvoortse Heide. Spelenderwijs, en met uitdagende activiteiten, ontwikkelen zij zich tot zelfbewuste en maatschappelijk betrokken volwassenen. Dit wordt mogelijk gemaakt door een grote schil vrijwilligers, waaronder 35 als groepsleiding.

Een financiële actie?

Een scouting moet toegankelijk zijn voor iedereen, ongeacht budget. Met leerzame programma’s,
goede materialen en een jaarlijks zomerkamp zonder extra kosten. En, we dromen van een duurzame blokhut. Dat vraagt om extra investeringen.

De coronaperiode was financieel een lastige periode voor ons, door o.a. het wegvallen van de Neuzelmarkt. Omdat een Neuzelmarkt ook in de toekomst niet langer mogelijk lijkt, zijn we als vereniging gaan nadenken over onze financiële stabiliteit. Passend bij de iets andere koers die we gaan varen. (Zo gaan we op termijn de samenwerking met Kids Society Erica intensiveren.)

100 voor 100

Hoe tof zou het zijn als we 100 Nuenense organisaties en/of mensen kunnen vinden die onze groep willen ondersteunen, met 100 euro per jaar? Dan zijn we ineens een stuk dichter bij het waarmaken van onze ambities.

Waarom zou je meedoen?

Allereerst zijn we je natuurlijk zeer dankbaar. Maar dat is niet alles. Je krijgt, als je dat wil, een zichtbare vermelding aan de buitenkant van onze blokhut, in de Nuenense kranten, op onze website en onze socials.

Enthousiast geworden?

Word jij één van de honderd? Vul dit formulier in, of neem contact met ons op via sponsor@rudyardkipling.nl. Onze sponsorcommissie bespreekt alle details met je. (Ook als je ons op een andere manier wil ondersteunen horen we graag van je. We denken heel graag met je mee!)

PS Steunbonnen kopen mag ook!

De 100 voor 100 actie is gericht op bedrijven en op mensen met een heel ruim budget. Op 3 juni gaan alle speltakken, van jong tot oud, in Nuenen langs de deuren om steunbonnen te verkopen. Daarmee geven we élke Nuenenaar, ongeacht de grootte van je portemonnee, de kans om ons te helpen. Alle kleine beetjes helpen.

Heb je ons gemist? Scan dan onderstaande QR-code:


Wie doen er al mee?