12 april 2021

Avondwelpen

Algemene info


De out-Stam is een gemengde speltak van de oudste leden binnen onze scoutinggroep. Deze speltak bestaat voornamelijk uit (oud-)leiding, oud-leden en scouts vanuit andere scouting groepen. Leden zijn 23 jaar en ouder.

Scouting Rudyard Kipling heeft 2 out-stam groepen: D’n Dwerse out-stam en De Avondwelpen.

De Avondwelpen zijn opgericht in 2020. Sindsdien vormen we een hechte groep van ruim 30 leden. Veel van onze leden zijn of waren actief binnen de scouting. In tweetallen organiseren we een avondvullend programma, die we afsluiten met een drankje. Onze programma’s zijn divers; denk aan een aangepaste versie van levensgroot Monopoly, een cocktailavond en thema-avonden zoals Koningsnacht en Carnaval, compleet met allerlei spellen. Elk jaar organiseren we ook een eigen scoutingfeest voor andere scoutinggroepen uit de regio: de “Full Moon Party”. Onze hoofdgedachte is gezelligheid met een scoutingtintje.

Elke drie weken komen we samen voor een gezellige avond met een programma. Gedurende het jaar organiseren we ook een gezamenlijk weekend en in de zomervakantie sluiten we het seizoen af met een kamp van meestal 5 dagen.  

Bij groepsactiviteiten zijn de leden van de out-Stam groepen vaak aanwezig en bieden ze ondersteuning.

Voor informatie over de Avondwelpen kan je contact opnemen met de chef out-stam van de Avondwelpen

 

Schrijf je nu in!